Penny / pentusuunnitelmia

Postauksen kuvat otti Jasmin Yuchun. 

Jalostussuunnitelmat on vihdoin selvinneet, huippusukuiselle (https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37864/21&R=125) tanskantuonnillemme Pennylle (Springerdale Hopton Hope) suunnitellaan pentuja seuraavista juoksuista, jotka tulevat alkuvuodesta 2024, pennut olisivat siten luovutusikäisiä n. loppukesästä 2024.

Pennyllä on Metsästysspanielit Ry:n mestaruuden voitto v. 2023 (irlantilaiset tuomarit), kolmas sija v.2022 (tanskalaiset tuomarit) sekä AVO1 ja neljä VOI1 tulosta SPME-kokeista. Se on myös laajasti luustoltaan tutkittu terveeksi (selkä, lonkat, kyynärät, polvet, silmät). Tai no, toinen lonkka on raja-arvoinen (B/C) ja siksi se yhdistetäänkin vain tervelonkkaiseen urokseen. Terve koira se on muutenkin, se on myös maailman miellyttävin halaileva kotikoira ja täydellisellä hermorakenteella varustettu, täysin hiljainen metsästyskaveri. Pennyn vauhti ja tyyli metsästää on useiden tuomareiden mukaan huippuluokkaa! Pennyn emä on Tanskan käyttövalio, joka on saanut diplomin Tanskan mestaruudessa kahdesti. Pennyn isä on tullut toiseksi brittimestaruudessa, joka on uroskoiralle poikkeuksellinen suoritus. Pennyn täyssisko on lisäksi voittanut avoimenluokan kokeen Tanskassa. 

Penny astutetaan ulkomaisella, terveeksi tutkitulla, vähintään OFTW-tasoisella uroksella, jonka kanssa sukusiitos% jäisi kuitenkin vähintään maltilliseksi. 

Näitä tulevia koetykkejä voi alustavasti kysellä: mikko.sivonen@gmail.com

Otamme Mudwellies-treeniporukkaamme mielellämme motivoituneita uusia pennunomistajia! 



Kommentit

Suositut tekstit